Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Volg Ziyech, Mazroui en Onana live bij Fox Sports tijdens Afrika Cup!

We hebben goed nieuws voor je, denken we! Wil jij graag de verrichtingen volgen van Hakim Ziyech, Noussair Mazraoui en Andre Onana tijdens de Afrika Cup? Fox Sports zendt het toernooi live uit!

19 juni 2019 - 10:57
ziyech-marokko-12001
We zijn best benieuwd hoe Ziyech en de overige Ajacieden het gaan doen! © Pro Shots

Het toernooi op het Afrikaanse continent start vrijdag en Kameroen - onder leiding van bondscoach Clarence Seedorf en assisent Patrick Kluivert - heeft een titel te verdedigen. Het land doet dat met Ajaxdoelman Onana onder de deklat.

Fox Sports maakt bekend de Afrika Cup volledig te coveren, vanaf de openingsceremonie tot en met de finale. Dat is interessant, want we zien niet alleen graag hoe Onana de ballen tegenhoudt, maar zijn ook benieuwd naar hoe Marokko het doet met Ziyech en Mazraoui binnen de lijnen.

De wedstrijden van Marokko zijn volgens de zendgemachtigde te zien op Fox Sports-kanalen 1 en 4 en dus te volgen voor alle abonnees. De overige duels, waarin dus ook Onana aan het werk moet, zijn te zien binnen het Fox Sports International-pakket, meestal op kanaal 4. Daar wordt vrijdag vanaf 20.30 uur ook de openingsceremonie in beeld gebracht.

Ziyech en Mazraoui komen zondag voor het eerst in actie tegen Namibië. Dit duel is vanaf 16.30 uur live te volgen. De andere opponenten in groep D zijn Ivoorkust (28 juni) en Zuid-Afrika (1 juli).

Kameroen won de meest recente Afrika Cup in 2018 en start het toernooi dinsdag om 19.00 uur tegen Guinee-Bissau. In groep F treffen de spelers van Seedorf vervolgens nog Ghana (29 juni) en Benin (2 juli).

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >