Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Succesvol proces Ten Hag bij Ajax krijgt vervolg tot 2022

We zaten er al een tijdje op te wachten en het moment is nu daar: Erik ten Hag heeft zijn contract verlengd bij Ajax. Daar zijn de meeste supporters misschien wel blijer mee dan ze vorig jaar rond deze tijd hadden kunnen vermoeden. De trainer hoopt tussen nu en zomer 2022 meer prijzen te pakken.

20 juni 2019 - 13:15
hag2022car
Hopelijk slaagt Ten Hag erin om Ajax nog veel meer succes te brengen! © Ajax Images

Het huwelijk tussen Ten Hag en Ajax kende moeizame wittebroodsweken, maar toen eenmaal wat duidelijker begon te worden welk proces de trainer voor ogen had met zijn selectie, verdween de scepsis en won hij steeds meer harten. Eerst van spelers, daarna van supporters.

Ten Hag stuwde Ajax naar een steeds hoger niveau. Zo hoog zelfs dat het PSV maar niet lukte om afstand te nemen van de ploeg uit Amsterdam en zodra het kon, sloegen de Ajacieden toe. Toen het koploperschap eenmaal werd bezet, was er geen houden meer aan.

De kampioensschaal ging 15 mei eindelijk mee terug naar Amsterdam, eerder al werd de KNVB-beker veroverd en over de Europese campagne kunnen we een boek schrijven. Sterker nog, dat hebben meerdere mensen al gedaan. Dit alles werd bereikt onder leiding van Ten Hag, kun je nagaan.

“Op naar meer mooie successen, samen met jullie,” luidt de boodschap van de trainer na het zetten van zijn handtekening onder een nieuw contract. “Het zal een hell of a job worden om de successen van afgelopen seizoen te herhalen, maar we zullen onze doelen weer gaan stellen en opnieuw voor resultaten gaan.”

De eerste kans op een nieuwe prijs krijgen Ten Hag en Ajax alweer op 27 juli. Die dag trapt Ajax het nieuwe seizoen af met de strijd om de Johan Cruijffschaal. De tegenstander is de verliezer van de laatste kampioensrace, namelijk PSV.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >