Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Oefenduels met Quick’20 en Aalborg live op Ziggo Sport

De voorbereiding op seizoen 2019/2020 begon vrijdag, al is de selectie van Ajax natuurlijk nog verre van compleet. Toch staan de eerste oefenpotjes alweer voor de deur en deze worden live uitgezonden bij Ziggo Sports.

24 juni 2019 - 09:15
pierie-martinez-1200
Pierie en Martinez maken zich op voor hun eerste speelminuten bij Ajax. © Ajax Images

Tijdens het trainingskamp in De Lutte speelt Ajax twee oefenwedstrijden. Quick’20 is dinsdagavond om 19.00 in Oldenzaal op Sportpark Vondersweijde de allereerste sparringpartner van de Ajacieden.

Het Deense Aalborg is zaterdag om 12.00 uur de tweede opponent en die wedstrijd wordt op hetzelfde veld gespeeld.

Hoofdsponsor Ziggo brengt beide wedstrijden live in beeld op kanaal 14, ook wel Ziggo Sport Select. Tijdens de oefenpotjes zien we mannen als Matthijs de Ligt, Andre Onana, Hakim Ziyech, David Neres, Donny van de Beek, Nico Tagliafico en Noussair Mazraoui nog niet in actie.

Zij genieten nog van hun vakantie of zijn actief op de Copa America of Afrika Cup. Wel is het aardig om te zien hoe nieuwe krachten als Kik Pierie, Lisandro Martinez en Kjell Scherpen zich presenteren. Ook Siem de Jong is terug in Amsterdam en hoe is het met Hassane Bandé? Ook de aanvaller zagen we terug op het veld. 

De organisatie en kaartverkoop zijn in handen van Quick’20. Die club heeft bepaald dat een kaartje voor de tribune 20 euro kost, een staanplek heb je voor 12,50 euro en een jeugdkaartje kost slechts 7,50 euro. Je kunt ook met korting een passe-partout kopen als je beide potjes wilt kijken.

De kaartverkoop startte vrijdag 7 juni om 12.00 bij welbekende voorverkoopadressen als kiosk Ome Toon, boekhandel Broekhuis en Tourist Info Oldenzaal! Bedenk er bij het kopen van een kaartje even bij dat de internationals eind juni nog vakantie aan het vieren zijn.

De eerste officiële wedstrijd die voor Ajax op het programma staat is de wedstrijd om de Johan Cruijffschaal op zaterdag 27 juli. Deze wedstrijd tegen PSV was binnen een mum van tijd alweer (voorlopig) uitverkocht.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >