Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Neres bekroont eerste basisplaats bij Brazilië met een doelpunt

Het voetballeven lacht David Neres maar wat toe! De buitenspeler kan terugkijken op een geweldig seizoen met Ajax en ook bij de nationale ploeg van Brazilië loopt het crescendo. Neres mocht zondag tijdens een oefenpotje tegen Honduras (7-0) in de basis starten en wist het net te vinden.

10 juni 2019 - 12:33
neresbragoalcar
Ook het geel van Brazilië staat Neres prima! © Pro Shots

De 'Goddelijke Kanaries' bereiden zich deze dagen voor op de Copa América, die zaterdag van start gaat. Brazilië behoort ook zonder de geblesseerde Neymar tot de favorieten en wie weet pakt Neres op die manier nog een prijs.

De blessure van Neymar is misschien ook wel de reden dat bondscoach Tite een beroep doet op Neres, maar ook dan moet je het natuurlijk nog wel even laten zien. En dat deed Neres! Honduras kon niet zo gek veel tegenstand bieden, vandaar de uitslag van 7-0, maar Neres liet weer leuke dingen zien.

De Ajacied zette de 5-0 op het scorebord. Brazilië zette een counter op na een aanval van Honduras, waar Neres al vroeg bij betrokken was. De aanvaller liep vervolgens door en kreeg de bal in de loop aangespeeld, waarna hij om zijn direct tegenstander heen liep en de keeper kansloos liet.

Dit was het eerste doelpunt van Neres in het shirt van Brazilië en wie weet volgt er de komende weken meer. Het is prachtig om te zien dat een Ajacied het schopt tot Braziliaans international en het ook gewoon nog leuk doet, al zorgt het er misschien ook voor dat een transfer dichterbij komt.

Er komen ongetwijfeld ontwikkelingen, maar er zit op dit moment niets anders op dan af te wachten.

https://twitter.com/TriMorumbiSPFC/status/1137817597989310465

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >