Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Misschien later meer kaartjes beschikbaar voor Johan Cruijffschaal

De strijd tussen Ajax en PSV om de Johan Cruijffschaal is voorlopig uitverkocht. Die conclusie kunnen we trekken na een dag of vier verkoop. We benadrukken dat het gaat om 'voorlopig uitverkocht', want er kunnen in een later stadium meer kaartjes beschikbaar komen.

21 juni 2019 - 14:02
jcsvoorlopiguitcar
Het is dit keer echt dringen geblazen voor een kaartje! © Pro Shots

De ontmoeting tussen Ajax en PSV staat op de planning voor zaterdag 27 juli. Als de bal rond 18.00 uur aan het rollen wordt gebracht, kun je spreken van de officieuze aftrap van het nieuwe seizoen. En blijkbaar hebben de Ajacieden er zin in!

Het waren nog niet eens de seizoenkaarthouders die de Johan Cruijff Arena uitverkochten. Nee, er werden vooral door SV Ajax-leden volop kaartjes aangeschaft. Dat is mooi, dat zien we graag! De laatste kaartjes gingen vervolgens dankzij 'gewone' clubcardhouders over de digitale toonbank.

Het gevolg is dat de status van deze wedstrijd vrijdag rond lunchtijd werd veranderd in 'voorlopig uitverkocht'. Hoezo, voorlopig? Nou, omdat er later misschien nog meer kaartjes vrijkomen. Het is bijvoorbeeld nog onduidelijk hoeveel supporters PSV precies meeneemt.

Ook is de hoofdtribune nog niet in de verkoop gegaan. En nee, niet iedere stoel op de hoofdtribune is even interessant voor de reguliere verkoop, maar in de hoekvakken zijn soms nog wel wat aardig geprijsde stoelen beschikbaar.

Buiten dat zijn er nog wel kaartjes beschikbaar op de F-side. F-siders kunnen per persoon één kaartje kopen, maar de eerste ring Zuid is nog niet uitverkocht. Als dit zo blijft, wordt het regime qua kaartverkoop misschien verdubbeld naar twee-op-één en dan kun je dus weer kaartjes kopen.

Zodra wij weten dat er kaartjes beschikbaar komen, weten jullie het ook. Zorg ervoor dat je ons in de gaten houdt via de diverse platforms op social media en dan komt het allemaal goed!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >