Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Leden gezocht voor vernieuwde magazinerubriek ‘uitgelicht’

We hebben de krant vaarwel gezegd en zijn doorgestart met een fonkelnieuw magazine Ajax Life. Daarin keerde de vertrouwde rubriek ‘lid uitgelicht’ terug, maar wel in een nieuw jasje!

11 juni 2019 - 15:04
lid-uitgelicht-1200
Voetbal je en heb je ook nog wat te vertellen? Geef je op! © De Brouwer

Precies voor die rubriek zoeken wij voetballende leden die graag iets vertellen over ons aller Ajax, maar natuurlijk ook over zichzelf. We kleden het alleen wel iets anders aan, want ons nieuwe magazine leent zich natuurlijk uitstekend voor een stukje fraaie fotografie.

We zoeken leden van Ajax Life of Ajax Jonge Schare die we voor, tijdens of na hun eigen amateurwedstrijd op de gevoelige plaat mogen vastleggen. We laten een professionele fotograaf opdraven om jou op briljante wijze in beeld te brengen. Zit het modder nog op je gezicht? Gaaf!

Natuurlijk volgt er ook een gesprekje. Je krijgt alle ruimte om ons iets vertellen over jouw favoriete Ajacied, over je eigen positie in het veld en over je liefde voor Ajax.

Kortom: we zoeken bezwete en bemodderde leden met afgetrapte kicksen op een foto die voetbal ademt en waarin een link wordt gelegd met clubliefde en adoratie voor de club. Een soort Ajax meets All Stars, zeg maar.

Lijkt het jou tof om je voor deze rubriek op te geven? Vul dan onderstaand formulier in en wie weet nemen we snel contact met jou op.

[gravityform id="308" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >