Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

KNVB verplaatst Fortuna Sittard-thuis op verzoek van Ajax

Het programma voor de eredivisie was al in concept bekend, maar er is nu ook definitief een klap op gegeven. Voor Ajax heeft nog een verschuiving plaatsgevonden en dat betreft het duel met Fortuna Sittard.

19 juni 2019 - 15:18
ajafor-1200
Ajax - Fortuna gaat naar een woensdagavond! © Pro Shots

Het is ook gelijk een van de meest in het oog springende wijzigingen, die er stiekem ook al wel een klein beetje aan zat te komen. Ajax - Fortuna Sittard wordt verplaatst van zaterdag 24 augustus naar woensdag 25 september. Speeltijd 20.45 uur. Dat is voor supporters niet ideaal, maar er zit wel een gedachte achter.

De clubs die Europees spelen, kregen van de KNVB namelijk de mogelijkheid hun wedstrijd in de vierde speelronde door te schuiven naar eind september.

Ajax besloot van die mogelijkheid gebruik te maken, omdat het in de week vóór en na de vierde speelronde play-offs speelt voor een plek in de Champions League, of - bij uitschakeling in de derde voorronde van de Champions League - voor de Europa League.

Check hier het volledige en definitieve schema. Of klik hier om alle wedstrijden supersnel in je digitale agenda te plaatsen. Wijzigingen als deze worden automatisch verwerkt.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >