Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kaartverkoop Johan Cruijffschaal gaat als een dolle!

Ajax is hot. Ajax is hip. Ajax is happening. In slechts drie dagen tijd zijn er al 33.500 kaartjes over de digitale toonbank gegaan voor de wedstrijd om de Johan Cruijffschaal tussen Ajax en PSV op zaterdag 27 juli. De vraag is niet of het uitverkocht raakt, maar wanneer.

21 juni 2019 - 09:51
verkoop-jc-schaal-1200
De eerste pogo van het nieuwe seizoen is alweer in aantocht! © De Brouwer

Seizoenkaarthouders waren dinsdag 18 juni aan de beurt om kaartjes te kopen en leden van Supportersvereniging Ajax volgden donderdag 20 juni. En gekocht werd er! Vrijwel iedereen heeft alweer zin in een potje voetbal in de Johan Cruijff Arena en vanuit de Arena horen we berichten dat er records verbroken worden.

Reguliere club card-houders zijn vandaag vanaf 10.00 uur aan de beurt om hun kaartje te kopen en de verwachting is dat ook zij die mogelijkheid niet onbenut laten. De kans is dus best aannemelijk - zeg maar hoogst waarschijnlijk - dat het bordje ‘uitverkocht’ nog voor de start van het weekeinde aan de gevel van de Arena hangt.

Check hier alle informatie over de kaartverkoop en mocht je nog geen toegangsbewijs hebben aangeschaft, dan is het serieus zaak om snel in actie te komen, want heel veel tijd is er niet meer. En dat is natuurlijk gewoon geweldig nieuws. Volle bak en gaan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >