Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Ajax - PSV om Johan Cruijffschaal

Zo win je vier jaar geen prijzen en zo kun je in vier wedstrijden in nationaal verband je derde prijs winnen. Ajax treedt zaterdag 27 juli (aftrap 18.00 uur) aan tegen PSV in de strijd om de Johan Cruijffschaal en als jij de kampioen wilt aanmoedigen, wordt het interessant. Er is info over de kaartverkoop!

17 juni 2019 - 18:56
infojcsajapsvcar
Ajax nam de JC Schaal in 2013 voor het laatst in ontvangst. © Pro Shots

Het is alweer een tijdje geleden dat Ajax aantrad tijdens de seizoensopening en ook al wordt het duel nu 'gewoon' gespeeld in de Johan Cruijff Arena, er zijn in de tussentijd wel wat zaken veranderd. Het gaat tegenwoordig namelijk echt om een thuiswedstrijd voor de kampioen.

Dit heeft als positief gevolg dat er volop kaartjes voor Ajaxsupporters beschikbaar zijn. Een kaartje is beschikbaar vanaf 26 euro en er zijn direct volop stoelen om uit te kiezen. Het is bij de opener van 2019/2020 dus niet langer zo dat Ajacieden bij het duel om de Cruijffschaal plaatsnemen op Zuid.

Nee, er zijn kaartjes te koop door het hele stadion. Het is mogelijk om vier kaartjes per seizoenkaart of clubcard te kopen. De houders van een seizoenkaart zijn dinsdag om 12.00 uur als eerste aan de beurt en vanaf donderdag (10.00 uur) krijgen leden van SV Ajax de kans om een kaartje te scoren.

De verkoop verloopt op de F-side iets anders. Daar is het slechts mogelijk voor seizoenkaarthouders om een kaartje te kopen en dan ook nog eens eentje per persoon. Overigens wordt van elk verkocht kaartje 1 euro afgedragen aan de Johan Cruyff Foundation.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >