Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Bogarde blijft nog twee jaar langer bij Jong Ajax

Winston Bogarde heeft zijn aflopende contract met twee jaar verlengd. Dat maakte Ajax vrijdag bekend. De Ajacied blijft trainer bij Jong Ajax en vormt komend seizoen samen met Mitchell van der Gaag de technische staf van dat team.

29 juni 2019 - 07:28
bogarde-blijft-1200
Fijn dat je blijft Winston! © Ajax Images

De oud speler van Ajax is sinds 2017 assistent-trainer bij Jong Ajax. De afgelopen twee seizoenen werkte hij samen met maatje Michael Reiziger, met wie hij in 2017/2018 kampioen van de Eerste Divisie werd.

Het span Reiziger/Bogarde was een fijne combinatie om te zien en op dat punt verandert er dus wel het een en ander voor Bogarde. Reiziger in inmiddels actief bij het eerste elftal als assistent van Erik ten Hag en Ajax trok Van der Gaag aan als diens vervanger bij Jong Ajax.

Het was voor Bogarde geen reden om elders te kijken of om iets anders te gaan doen. Integendeel. “Ik ben blij met deze contractverlenging en dat ik ook de komende twee jaar kan helpen met het opleiden van de jonge talenten bij Ajax. Ik kijk uit naar het volgende seizoen en de samenwerking met Mitchell van der Gaag.”

De Jong Ajacieden eindigden vorig seizoen in het rechterrijtje van de Keuken Kampioen Divisie en hoewel persoonlijke ontwikkeling uiteraard voorop staat, hopen we dat Van der Gaag en Boagarde de ploeg weer naar de subtop van de competitie weten te loodsen.

Het nieuwe trainersduo begint vrijdag 9 augustus om 20.00 uur aan die opdracht. Dan staat de uitwedstrijd tegen Top Oss op het programma.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >