Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax oefent twee keer in Oldenzaal: ook tegen Quick'20

We wisten dat Ajax oefent tegen Aalborg BK, we weten nu ook dat Quick'20 sparringpartner wordt van de winnaar van de dubbel. Deze twee oefenduels maken deel uit van de trainingsweek in De Lutte. Je kunt na zaterdag de 29e nu ook dinsdag 25 juni omcirkelen in de agenda.

07 juni 2019 - 12:02
oldenzaaltweecar
De voorbereiding levert altijd zulke lekkere plaatjes op! © De Brouwer

Het voelt alsof we in een duister niemandsland zitten en de laatste interlands worden nog gespeeld, maar vergis je niet. Over een week of twee moeten de eerste Ajacieden zich alweer melden op de club en ook richting de oefenwedstrijden is het voorzichtig aftellen geblazen.

De voorbereidingen in Oldenzaal zijn in ieder geval in volle gang en bij Quick'20 in het bijzonder. De amateurclub degradeerde dit seizoen uit de Derde Divisie, maar het nieuwe seizoen begint met een opkikker: namelijk met twee bezoeken van Ajax!

De Ajacieden staan dinsdag 25 juni (aftrap 19.00 uur) tegenover Quick'20 en die zaterdag (aftrap 12.00 uur) wordt op hetzelfde veld tegen het Aalborg BK van oude bekende Lucas Andersen gespeeld. Om precies te zijn komt Ajax in actie op sportpark Vondersweijde in Oldenzaal.

Dit kan van belang zijn als je je navigatie wilt instellen, want we kunnen ons voorstellen dat je wilt komen kijken hoe de Ajaxselectie het er vanaf brengt in de voorbereiding op seizoen 2019/2020. Het mooie van dit soort dingen is trouwens dat de kaartverkoop net eventjes anders gaat.

De organisatie en kaartverkoop zijn namelijk in handen van Quick'20. Die club heeft bepaald dat een kaartje voor de tribune 20 euro kost, een staanplek heb je voor 12,50 euro en een jeugdkaartje kost slechts 7,50 euro. Je kunt ook met korting een passe-partout kopen als je beide potjes wilt kijken.

De kaartverkoop start vrijdag 7 juni om 12.00 bij welbekende voorverkoopadressen als kiosk Ome Toon, boekhandel Broekhuis en Tourist Info Oldenzaal! Bedenk er bij het kopen van een kaartje even bij dat de internationals eind juni nog vakantie aan het vieren zijn.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >