Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax oefent in Oostenrijk tegen Istanbul Basaksehir en Watford

Ajax vertrekt zaterdag 13 juli naar Oostenrijk voor een trainingskamp en keert vrijdag 19 juli terug. In het Alpenland worden twee oefenwedstrijden afgewerkt tegen Istanbul Basaksehir en Watford. Deze wedstrijden zijn toegankelijk voor publiek.

27 juni 2019 - 10:25
martinez-1200
Martinez liet tegen Quick'20 als linksback een prima eerste indruk achter. © Ajax Images

De voorbereiding op het nieuwe seizoen is inmiddels een kleine week aan de gang. De Ajacieden zijn momenteel bezig met een stukje pezen in de provincie en doen dat vanuit het trainingskamp in De Lutte. In Oldenzaal werd dinsdag al geoefend tegen Quick’20 (11-2) en zaterdag staat op dezelfde locatie een oefenpot tegen Aalborg op het programma (12.00 uur).

In de week van maandag 1 tot en met vrijdag 12 juli gaat de voorbereiding verder in Amsterdam, waar maandag 8 juli een deel van de internationals zich bij de selectie voegt. De selectie van Erik ten Hag krijgt daarmee weer wat meer kleur op het gezicht, al blijft het spannend wie er nog weggaan of bijkomen.

Na het weekje op eigen bodem pakken de Ajacieden het vliegtuig naar Oostenrijk, waar getraind gaat worden in Bramberg. Deze trainingen zijn niet open voor pers en publiek, al wordt woensdag 17 juli wel een persdag georganiseerd. 

Hoe dan ook, het eerste oefenduel in Oostenrijk staat voor zondag 14 juli op het programma en dan is Istanbul Basaksehir de tegenstander. De wedstrijd tegen de nummer twee van Turkije wordt gespeeld in Mittersill en begint om 17.00 uur.

Vier dagen later is het Engelse Watford FC de sparringpartner in het plaatsje Saalfelden. De wedstrijd tegen de nummer 14 van de Premier League wordt om 18.00 uur afgetrapt.

Het Griekse Panathinaikos is overigens de sparringpartner op maandag 22 juli. De ploeg is dan weer terug in Amsterdam. Op zaterdag 6 juli oefent Ajax ook nog tegen Anderlecht.

Alle oefenduels worden live in beeld gebracht door Ziggo Sport Select op kanaal 14.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >