Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax heeft seizoenkaarten voor 2019/2020 alweer verkocht!

Dit bericht kon uiteraard niet uitblijven, maar het is 4 juni en daarmee vroeg in de zomerstop al zo ver: seizoenkaarten voor 2019/2020 zijn uitverkocht! Dit komt met name omdat 98 procent van de huidige seizoenkaarthouders besloot om de kaart te verlengen.

04 juni 2019 - 19:06
sccsuitverkochtcar
Hopelijk beleven we na de zomer opnieuw een tof seizoen! © Pro Shots

En voor de 2 procent die niet werd verlengd, was binnen de kortste keren een vervanger gevonden. Ook dit kon natuurlijk niet anders, want er stonden maar liefst 35.000 Ajacieden op de wachtlijst voor een seizoenkaart. Ajax is hip, Ajax is hot en dat is prachtig om te zien.

Het gaat om ruim 42.000 verkochte seizoenkaarten en dan hebben we de business seats voor het gemak even meegerekend. Om ook niet-seizoenkaarthouders de kans te geven om wedstrijden in de eredivisie bij te wonen, is besloten om vanaf nu over te gaan op losse verkoop.

Meer informatie over de losse kaartverkoop voor thuisduels in de eredivisie volgt later deze maand. Die info volgt waarschijnlijk in de tweede helft van juni, omdat de 14e eerst het conceptschema aan de clubs moet worden gepresenteerd. En na het concept volgt eerst het definitieve schema.

Pas daarna kunnen losse kaartjes in de verkoop worden gedaan, maar dat is logisch. Ook informatie over de kaartverkoop voor de wedstrijd om de Johan Cruijffschaal volgt later deze maand. Ajax en PSV treffen elkaar zaterdag 27 juli (aftrap 18.00 uur) in de Johan Cruijff Arena, dus ook hier is nog meer dan voldoende tijd beschikbaar.

Ajax heeft een interesselijst geopend voor supporters die belangstelling hebben voor het kopen van losse kaartjes. Klik hier om bij de club je gegevens achter te laten. En klik hier om ervoor te zorgen dat je na de seizoenkaarthouders als eerste aan de beurt bent, want daarvoor moet je zijn aangesloten bij SV Ajax!

Uiteraard maken wij lawaai tegen de tijd dat er details bekend zijn, maar als je nog geen lid bent, is dit een uitstekend moment om je aan te sluiten! Dan kunnen wij er richting het nieuwe seizoen mooi voor zorgen dat alle gegevens goed staan ingeladen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >