Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win het door Frenkie gesigneerde afscheidscadeau!

We zwaaien bij Ajax altijd genoeg spelers uit, maar niet alle Ajacieden krijgen van SV Ajax een afscheidscadeau aangeboden. Frenkie de Jong konden we niet met lege handen laten gaan. We gaven Frenkie tijdens de huldiging een mooie collage mee en jij kunt er nu ook eentje winnen!

23 mei 2019 - 15:01
collagefrenkiecar

De ingelijste variant zit in een van de vele verhuisdozen die Frenkie aan het vullen is voor vertrek naar FC Barcelona, maar we hebben nog een stapeltje liggen. Het leuke is dat deze afscheidslijsten door Frenkie zijn voorzien van een handtekening. Dat maakt ze uniek!

Nog leuker is dat wij die gesigneerde collages verloten! We hebben één collage gereserveerd voor leden van Ajax Life en eentje voor leden van Ajax Jong Schare. De enige andere voorwaarde is een logische: je moet zijn aangesloten bij de Supportersvereniging Ajax om te kunnen winnen.

Wat moet je doen om kans te maken op de collage? Het is eigenlijk heel simpel, geef antwoord op de onderstaande prijsvraag. De prijsvraag loopt tot en met donderdag 30 mei, dus je hebt best eventjes de tijd om jouw antwoord in te sturen.

Prijsvraag: wanneer maakte Frenkie zijn eerste doelpunt voor Ajax?

De winnaars krijgen kort na de deadline bericht van ons. In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Ben je geen lid van SV Ajax, maar wil je voortaan wel meedoen aan onze prijsvraag? Klik dan hier om je aan te sluiten!

[gravityform id="303" title="false" description="true" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >