Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win door Ziyech gesigneerd thuisshirt van Ajax!

Draagt Hakim Ziyech volgend seizoen nog het wit-rood-wit of niet? Het is afwachten. Misschien draag jij deze zomer wel een Ajaxshirt met naam, rugnummer en handtekening van de middenvelder en winnaar van de Rinus Michels-trofee!

31 mei 2019 - 08:17
win-shirt-ziyech-1200

Ziyech werd voor het tweede seizoen op rij verkozen tot Ajacied van het Jaar. Onze leden gaven de spelmaker na elke wedstrijd de hoogste cijfers via deze site. Hij is de vijfde speler die tweemaal de Rinus Michels trofee wist te winnen. En pas de derde die het twee seizoenen na elkaar deed.

In Ajax Life 20 spreken we uitgebreid met Ziyech, die de persoonlijke onderscheiding vooral ziet als 'prijs voor de hele ploeg'. "Natuurlijk kreeg ik de hulp van de andere jongens. Zij zetten mij in mijn kracht en door hen kan ik doen wat ik nu doe," zo vertelt hij, naast een hele hoop andere dingen.

Speciaal vanwege zijn uitverkiezing tot Ajacied van het Jaar zette Ziyech een krabbel op het thuisshirt van afgelopen seizoen. Leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare kunnen dit shirt (maat XL) winnen door het juiste antwoord te geven op onderstaande vraag.

Meedoen kan tot en met donderdag 6 juni. We verloten het shirt onder de juiste inzendingen en met de winnaar nemen we contact op.

Prijsvraag: Met hoeveel punten wist Hakim Ziyech zijn ploeggenoten achter zich te houden bij de Ajacied van het Jaar-verkiezing?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen van Supportersvereniging Ajax en volgend seizoen het magazine Ajax Life ontvangen? Sluit je dan snel bij ons aan!

[gravityform id="307" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >