Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Stoeltje 63: Klote-finale

Wat lijkt het lang geleden dat het nog geen 8 mei was. Een heerlijke tijd, waarin we het niet hardop over 1 juni mochten hebben, maar er wel continu aan dachten. Stiekem vluchten bekijken naar Spanje, of er zelfs alvast boeken. En daarna schrikken van hotelprijzen in de regio Madrid...

29 mei 2019 - 16:42
klotefinalecar

Toen kwam die wedstrijd, of liever toen kwamen die laatste seconden. Bam. 1 juni in één klap uit de agenda. Uit het hoofd. Nu komt het er toch aan. De kalender raast nou eenmaal door. Hoe moeten we hier mee dealen? Geen idee. Sorry.

Ik merk nu dat de aanstaande Champions League-finale me wat chagrijnig maakt. Ik dacht eigenlijk dat ik het allemaal al had verwerkt. Op Ajax ben ik supertrots. Wat er werd gepresteerd, is en blijft buitenaards. De wilskracht van Tottenham Hotspur was ook indrukwekkend. Hun finaleplaats kan ik moeilijk onverdiend noemen. Maar toch...

De kalender raast nou eenmaal door. Hoe moeten we hier mee dealen?

Ik had graag andere zorgen gehad. Zou het me gelukt zijn om erbij te zijn? Zouden 'we' ook van Liverpool kunnen winnen? Zou Femke Halsema er ook klaar voor zijn geweest?

Helaas. Het liep anders. Balen van een Ajax dat de Champions League-finale niet haalt, is een gevoel dat ik deze eeuw nog niet kende. Maar een zure appel blijft een zure appel.

Wat me wat opvrolijkt, dezer dagen, is een foto van een Feyenoordshirt met Lucas Moura 3 erop. Dat relativeert mijn luxeprobleem enorm. Ik hoef mijn geluk dit jaar niet te halen bij een speler van een andere club.

Het is en blijft een topseizoen. Nu alleen 1 juni zien te overleven.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >