Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Prachtige awayday in Londen, maar juichen met de rem erop!

Met Ajax naar Engeland is altijd een goed idee! Er was een tijd dat we richting Londen gingen voor de groepsfase, maar die tijd ligt inmiddels achter ons. Al een behoorlijk eindje. Het vizier is gericht op de finale en na de winst (0-1) op Spurs blijft dat zo, maar van euforie kan nog geen sprake zijn.

01 mei 2019 - 12:40
fotosspursopenercar

Het vormt nu al de grote vraag die pas volgende week tijdens de return wordt beantwoord: krijgen we meer van de eerste helft of van de tweede 45 minuten? Ajax imponeerde met vele combinaties, maar moest in de tweede helft toch echt achteruit. Het kwam toen aan op vechtlust en wilskracht.

Het zit qua vechtlust en wilskracht wel goed bij de elf Ajacieden, maar de marge blijft klein. Met 0-1 winnen op bezoek bij Tottenham Hotspur is uitstekend. Eerlijk waar, we hadden er vooraf direct voor getekend. Maar het is tegelijkertijd nog veel te vroeg om Madrid al te boeken, snap je?

Je voelde de spanning terug in het uitvak, na afloop nog steeds, je kunt het van de foto's scheppen. Weg van huis winnen in Europa betekent normaal volle bak euforie, maar nu even niet. We kunnen alleen maar hopen dat één uitgoal genoeg blijkt en dat de ultieme plaatjes volgende week volgen vanuit Amsterdam.

Wat er voor nu resteert, is het vervolg van dromen over de finale. En foto's kijken natuurlijk! De platen zijn gemaakt door De Brouwer en Pro Shots.

Als je klaar bent met foto's kijken, neem dan een momentje de tijd om jouw Ajacied van de Wedstrijd aan te wijzen. Ga jij voor Van de Beek of misschien voor één van de centrale verdedigers? We zijn benieuwd. Stemmen doe je hier!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >