Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ook in Londen 'gewoon' weer lekker samen juichen!

We hebben nog steeds niks. Dat klinkt een beetje raar om kort na winst in de halve finales van de Champions League mee te openen, snappen we. Maar het is natuurlijk wel zo. Ajax staat nog altijd met lege handen. Maar dat kan snel anders zijn. Als we maar samen kunnen blijven juichen!

01 mei 2019 - 02:24
wallpaperspurscar

Het gaat er vanaf nu echt om spannen. Iedere wedstrijd is een finale. Of een halve. Het wordt een week lang aftellen naar een return waarvan we niet weten welk gezicht die wedstrijd heeft: dat van de eerste helft of van de tweede 45 minuten?

Ajax speelde Tottenham Hotspur in de eerste helft van de mat en kwam via Donny van de Beek op voorsprong. Verdiend ook. Er deed zich zelfs een kans voor op de tweede treffer. Wat als Donny die bal had afgelegd?

En in de tweede helft had Ajax het zwaar. Heel zwaar. Het werd achterom kijken en tegenhouden, maar ook dat lukte. En als zoiets lukt, dan win je gewoon op bezoek bij Spurs. Ajax zette daarmee een stapje richting de finale van de Champions League, maar we zijn er met 0-1 nog niet. Nog lang niet.

We moeten het in de return samen doen. En in de KNVB-bekerfinale trouwens ook. Er moeten ook zes extra punten aan het totaal worden toegevoegd om kampioen te worden. Misschien breken er nog zware momenten aan. Zolang je op die momenten maar op elkaar kunt terugvallen... Als de spelers en supporters elkaar hebben, moet een mooie afsluiter toch mogelijk zijn?

Laten we het hopen. Want dan kunnen we de komende weken nog veel meer wallpapers maken. Maar installeer eerst deze maar als achtergrond van je telefoon. Wie weet volgt zondag al een nieuwe!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >