Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ook bij SV Ajax Pubquiz wordt verschil aan het einde gemaakt!

Het seizoen kreeg voor de deelnemers aan onze SV Ajax Pubquiz nog een staartje. Nog amper bijgekomen van de diverse kampioensfeestjes was het alweer tijd om de grijze massa aan het werk te zetten. Er dienden nogal moeilijke vragen beantwoord te worden. Dat lukte over het algemeen!

21 mei 2019 - 11:47
pubquizmei2019car

Het recept was even simpel, maar simpelste recepten zijn vaak het lekkerst en daarom streken we voor alweer de derde keer dit seizoen neer in De Ebeling. Daar aangekomen waren er de nodige lastige vragen voorbereid, dit keer met de Champions League als rode draad.

Er gebeurde dit seizoen – en in het verleden – natuurlijk nog veel meer dan Europees voetbal alleen en dus was er ook de teamgenotenronde, plus twee plaatjesronden. Het lijkt soms zo simpel, maar dat valt in de praktijk echt nog tegen. Zie maar eens op alle juiste antwoorden te komen!

Het was lange tijd spannend met teams en deelnemers die weinig voor elkaar onderdeden, maar tegen het einde van de quiz werd het verschil dan toch echt gemaakt. Zeg maar een beetje zoals in de eredivisie, waarin Ajax over een langere adem bleek te beschikken dan PSV.

Team G vervulde de rol van Ajax met verve en had aan het einde van de avond de hoofdprijs veroverd. De winnaars werden op kleine afstand gevolgd door de nummers twee en drie: De Knoest en Foontein Hoolies.

De foto's zijn van Pro Shots.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >