Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Kijktip: bekerfinale Ajax onder 19 live op Youtube

Mogelijk dat je de kijkbuis woensdagavond afstemt op de finale van de Europa League tussen Chelsea en Arsenal, maar als voorafje op die eindstrijd hebben we een kijktip voor je. Ajax onder 19 speelt namelijk de bekerfinale in en tegen Groningen en deze wordt live uitgezonden op Youtube.

29 mei 2019 - 10:44

De ploeg van trainer John Heitinga kan net als het eerste elftal de dubbel halen. Daarvoor moet het woensdagavond afrekenen met de leeftijdsgenoten van FC Groningen. De finale werd in april behaald na een ruime 6-0-zege op Excelsior. Spits Brian Brobbey was met drie treffers de grote man.

Mocht Ajax beslag leggen op de beker, dan is het nog de vraag of de dubbel volgt. Eigenlijk had de winnaar van de landstitel al bekend moeten zijn, maar het rechtstreekse duel om de titel tussen Ajax en Feyenoord werd zaterdag gestaakt. Er was gedoe op de hoofdtribune en de vraag is nog altijd hoe verder.

Hoe dan ook, ben je benieuwd hoe het vlaggenschip van de jeugdopleiding het er in de bekerfinale vanaf brengt, zorg dan dat je om 18.00 uur klaar zit voor de livestream.

Dan klinkt het eerste fluitsignaal van de bekerfinale voor ploegen onder 19 jaar.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >