Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Kampioenswedstrijd O19 achter gesloten deuren hervat

Het rechtstreekse titelduel tussen Ajax onder 19 en Feyenoord onder 19 wordt zaterdag uitgespeeld, na een week eerder te zijn gestaakt omdat een aantal ‘volwassen’ mensen op de tribune zich helaas niet kon gedragen. Ditmaal is er helemaal niemand welkom.

30 mei 2019 - 08:29
restant-onder-19-1200

Het zijn dingen waar je niet vrolijk van wordt. Sterker nog: je wordt er verdrietig van. Waar je gelukkig wel vrolijk van kan worden is dat de wedstrijd echt ergens over gaat: Ajax kan in een rechtstreeks duel met Feyenoord uitmaken wie er kampioen wordt. Er zijn nog zestig minuten te spelen en gescoord is er nog niet.

Op het moment van staken stond er een 0-0-stand op het scorebord. Brian Brobbey was tweemaal dicht bij een treffer. Feyenoord onder 19 heeft aan punt genoeg om kampioen te worden. De ploeg van John Heitinga moet winnen om de schaal binnen te slepen.

De wedstrijd wordt zaterdag hervat op het terrein van Ajax. De aftrap is om 14.30 uur. Als het Ajax lukt om de mini-klassieker winnend af te sluiten, dan legt het beslag op de dubbel. De KNVB-beker nam het vlaggenschip van de jeugdopleiding woensdag al mee naar huis, door woensdag met 1-3 in en van Groningen te winnen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >