Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Huntelaar is eindelijk kampioen en dat verdient een wallpaper!

Sommige Ajacieden weten heel goed hoe het voelt om kampioen te worden. Klaas Jan Huntelaar kon hier nog niet over meepraten, maar daar komt nu eindelijk verandering in. De 35-jarige spits kan nu eindelijk zeggen dat ook hij een keer kampioen is geworden!

16 mei 2019 - 09:05
wallpapergraajacar

De aanvaller kwam terug naar Ajax om nog een keertje kampioen te worden, maar er draaide vorig seizoen van alles in de soep. Van begin tot einde ging alles mis, met een rol als figurant tijdens de kampioenswedstrijd van PSV (3-0) als dieptepunt.

Gelukkig is alles vergeten en vergeven, want een jaartje later staat 'The Hunter' alsnog met de schaal. Het is raak, het is prijs, het is fantastisch! En wat een aandeel leverde de routinier! We moeten ons zelfs hardop afvragen of het zonder Huntelaar wel was gelukt.

Dat lijkt ons het mooiste compliment dat je de spits kunt maken, zestien doelpunten later. En er zaten een paar belangrijke tussen, hoor, zoals op bezoek bij FC Groningen. De blijdschap steeg 'KJH' dusdanig naar zijn hoofd dat hij zijn shirt uittrok en even later een rode kaart kreeg.

Dit vertelt duidelijk wat Huntelaar ervoor over had om met Ajax kampioen te worden. Heel veel! We kunnen dan ook wel een wallpaper van iemand anders maken, maar belichaamt Huntelaar de hunkering van ons allemaal niet het beste? Wij vinden van wel!

Daarom speelt Huntelaar de hoofdrol op onze wallpaper. Daarom speelt Huntelaar hopelijk ook de hoofdrol op de achtergrond van jouw telefoon. Dit is 'm, de kampioenswallpaper! Geniet ervan, Ajacieden. Het was een uniek jaar!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >