Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Geen wallpaper kan benadrukken hoe goed Ziyech stond te voetballen...

Even serieus, wat kunnen we nog doen om te vertellen hoe goed Hakim Ziyech stond te voetballen? We hebben echt geen flauw idee of het Ajax ook was gelukt om FC Utrecht zonder Ziyech opzij te zetten. De spelmaker deed precies wat we hier omschrijven: het spel maken. Het werd een ongelooflijke middag, met 4-1 als uitslag!

12 mei 2019 - 18:59
wallpaperajautrcar

De schrik was groot toen Ajax al na 37 seconden tegen een achterstand aankeek tegen Utrecht. Al helemaal omdat we weten hoe potjes tegen Utrecht meestal gaan: raar. Erg raar. En zo snel een tegentreffer incasseren is wel heel, heel erg raar... Raarrr.

Maar gelukkig heeft Ajax ene Ziyech binnen de gelederen. Niet meer met nummer 10, wel met nummer 22. En oh, jongens en meisjes, wat voetbalde hij goed! Waar haalde hij het vandaan? Ziyech ging voorop in de strijd en was overal te vinden: voorin, achterin, op het middenveld.

Ziyech legde zelfs zo veel energie in de wedstrijd dat hij af en toe zichzelf voorbij dreigde te lopen, maar laten we daar niet al te moeilijk over doen. Het bleef ook na de eerste 37 seconden nog een tijdje spannend, best lang zelfs, maar met zo'n Ziyech kon het maar één kant opvallen: de goede.

En dat gebeurde dan ook. Ajax versloeg Utrecht uiteindelijk met 4-1 en toen er ook nog eens goede berichten vanuit Alkmaar doorkwamen, kon het feestje in de Johan Cruijff Arena alsnog losbarsten. Kampioen zonder schaal, dat is Ajax nu. Want het is pas officieus. Maar dit gaat niet meer fout.

Die drie dagen langer wachten op de schaal kunnen er ook nog wel bij. Die drie dagen geven je misschien ook de gelegenheid om nog een extra wallpaper te installeren op je mobiele telefoon. Eentje van Ziyech.

Wie er van de week de leukste foto met schaal heeft, zien we dan wel weer. Sturen jullie screenshots? Mooi, kom maar door!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >