Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Even wachten en... zie het uitvak juichen dankzij Van de Beek!

Iedere video van Ventos is zo'n beetje de moeite waard. Maar dit keer is het al binnen vier tellen raak. Of, nou ja, eigenlijk is het helemaal nog niet raak. Donny van de Beek voerde een paar schijntrappen uit voordat hij op bezoek bij Tottenham Hotspur 0-1 maakte. Toen was het juichen geblazen!

01 mei 2019 - 19:42

Echt hoor, als je deze video bekijkt, zorg dan dat je geluid aan staat. Want de eerste vier seconden zijn echt al heel leuk. Ajax bouwt op dat moment aan een aanval die best iets wegheeft van de opmaat richting het welbekende puntertje van Patrick Kluivert in 1995.

De Ajacieden splijten met enkele passes de verdediging van Spurs open en er wordt zo veel ruimte geboden dat... Ja, waarom eigenlijk niet schieten? “Hangen dan,” horen we roepen. Letterlijk twee tellen later gevolgd door een 'kom op dan!'

Maar in plaats daarvan wordt er nog één keertje gepasst. Op sublieme wijze, door Hakim Ziyech. Hij speelt Van de Beek vrij en ook die neemt zijn tijd. Maar als hij eenmaal aanlegt voor het schot, weet Donny het ook gelijk zeker. Die bal gaat erin!

Wat er dan gebeurt, gaan we niet meer beschrijven. Hiervoor is ooit video uitgevonden. Het is ook precies de reden dat @Ventos zijn camera overal mee naartoe neemt. Het is geweldig om te zien! Laten we alleen niet vergeten dat dit slechts een eerste stapje is richting het bereiken van de Champions League-finale...

Of, anders gezegd: hopelijk ligt er nog veel meer moois in het verschiet! Meer moois vind je sowieso op het YouTube-kanaal van @Ventos!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >