Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Check hier de hints voor kaartenjacht Ajax - Tottenham Hotspur!

Het is zo ver! SV Ajax viert een dag voor de return tussen Ajax en Spurs zijn 27ste verjaardag. En wie jarig is, die trakteert. Hoe kunnen we onze verjaardag nu beter vieren dan met een tweede keer kaartenjacht? Inderdaad, wij geven vandaag tien setjes kaarten weg voor Ajax – Tottenham Hotspur. Maar daar moet je wel iets voor doen!

07 mei 2019 - 10:16
kaartenjachthoofdfotocar

UPDATE 10.50 UUR: DE EERSTE VIJF SETJES KAARTEN VOOR AJAX – SPURS ZIJN GEVONDEN

De return tussen Ajax en Spurs is al een paar dagen uitverkocht en als profvoetballers zich zelfs voor het heenduel al zogenaamd ziek melden, wat hebben Ajacieden dan wel niet over voor een kaartje voor de return van woensdag (aftrap 21.00 uur)? De fantastische uitgangspositie van 1-0 helpt natuurlijk al goed mee.

Wij verloten zoals bij iedere Europese thuiswedstrijd tien setjes kaarten, maar je moet er dus wel iets voor doen. Je moet op jacht... op kaartenjacht! Echt hoor, je moet in actie komen. Grote kans dat dinsdag in je agenda stond omcirkeld en nu gaan we los!

Zoals je ongetwijfeld weet, heeft Tottenham Hotspur een cockerel als logo. Dit dateert van de FA Cup-finale 1921 en vormt voor ons een leuk aanknopingspunt. Je ziet hieronder vijf foto's van een kerk met daarop een windhaan. Weet jij waar die kerk is? Spoed je dan naar de ingang en meld je bij onze medewerker...

Spot jij als eerste onze medewerker? Dan zijn de kaartjes voor jou! Je herkent onze medewerker aan de Champions League-badge. We dienen ter plekke bewijs te hebben van je lidmaatschap. Zorg ervoor dat je je clubcard in je portemonnee steekt en meeneemt, evenals een legitimatiebewijs. Pietje kan niet met de clubcard van Klaasje komen aanzetten. Als Pietje kaartjes wil voor Ajax - Spurs, dan moet Pietje zelf naar de betreffende locatie komen.

Als je recent lid bent geworden en als je nog niet in bezit bent van de clubcard, willen we graag de welkomstmail zien in combinatie met een legitimatiebewijs. Leden van de Ajax Kids Club zijn uitgesloten van deelname, de winnaars moeten 12 jaar of ouder zijn. De winnaars van de vorige kaartenjacht, rond Ajax - Juventus, zijn ook uitgesloten van deelname.

Als meerdere kandidaten zich tegelijkertijd op de locatie melden, wordt de winnaar bepaald aan de hand van een benaderingsvraag. Dit klinkt misschien een beetje formeel allemaal, maar we willen graag dat de kaartjes bij de juiste Ajacied terechtkomen. Logisch, toch?

Tenslotte nog even voor de duidelijkheid: de winnaar krijgt niet ter plekke direct de kaartjes overhandigd. Dit gebeurt pas op de wedstrijddag.

UPDATE 10.50 UUR: DE EERSTE VIJF SETJES KAARTEN VOOR AJAX - SPURS ZIJN GEVONDEN

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >