Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Blind wint zijn eerste KNVB-beker en mag op de wallpaper!

Daley Blind kwam terug naar Ajax om prijzen te winnen. De club zat al een tijdje zonder, zoals Blind zelf op zijn erelijst zonder KNVB-beker zat... Bekerwinst is dit seizoen niet het hoofddoel, maar oh, oh, oh... Wat is het fijn dat de cup meegaat naar Amsterdam! Dat verdient een wallpaper!

05 mei 2019 - 21:48
wallpaperkaal

Een kind van de club, terugkeren bij Ajax, een prachtig seizoen beleven, scoren in de bekerfinale en een einde maken aan de prijzendroogte. Dit is zomaar een kleine opsomming van de invloed van Blind sinds zijn terugkeer. Het is nog niet eens alles, terwijl we van harte hopen dat er nog meer volgt.

Blind opende de score met een kopbal. Hij raakte de bal precies hard genoeg en veranderde 'm ook precies genoeg van richting. De 0-1 was een feit en toen wist je: bekerwinst is dat straks ook! De treffer van Blind vormde de opmaat voor meer. Daarmee waren we alle twijfel voorbij.

De prijzendroogte is eindelijk ten einde. We voelen ons bevrijd, uitgerekend op 5 mei, uitgerekend in De Kuip, maar als je eenmaal bevrijd bent, wil je meer. Dan wil je dat het beter wordt. Of zelfs top!

Wij zijn dan ook nog lang niet tevreden met deze wallpaper. We hopen dat er alweer snel een nieuwe volgt. Maar voor de komende dag kun je deze afbeelding prima instellen als achtergrond van je mobiele telefoon!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >