Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorspel FC Utrecht-thuis en meer met onze SV Ajax-poule!

We naderen de apotheose van de eredivisie met nog slechts twee wedstrijden te gaan. De een-na-laatste eredivisieronde wordt zondag in zijn geheel afgewerkt en alle potjes beginnen om 14.30 uur. Jij kunt alle uitslagen voorspellen via onze SV Ajax-poule. Je maakt dan ook nog eens kans op fraaie prijzen, al hopen we vooral op die ene prijs voor Ajax...

11 mei 2019 - 11:48
voorspel-1200
Kun jij voorspellen of een van deze heren gaat scoren tegen Utrecht? © Ajax Images

Je kunt voor iedere speelronde in de eredivisie meedoen met een heuse Ajaxpoule. Per wedstrijd van Ajax kun je vooraf de uitslag voorspellen. Voorspel je die goed? Dan verdien je 15 punten. Als je alleen de winnaar juist hebt ingevuld, krijg je bijvoorbeeld 8 punten. Je kunt ook nog een doelpuntenmaker aan Ajaxkant kiezen. Wie vervult op dat vlak de hoofdrol tegen FC Utrecht? 

Je kunt ook de overige wedstrijden in de voorlaatste ronde voorspellen. Ben jij die voetbalkenner die kan voorspellen wat AZ in eigen huis gaat doen tegen PSV? En wat verwacht jij van Ajax tegen Utrecht...? Aangezien alle wedstrijden op hetzelfde moment worden gespeeld, kan het nog wel eens extra spannend worden. Wat gebeurt er op de andere velden en vooral in Alkmaar...? Oortjes in op de tribune, dat werk!

De poule is alleen voor de volwassen leden van SV Ajax (Ajax Life) en je neemt het dus op tegen een hoop andere Ajacieden. Wie uitblinkt in voorspellen, maakt kans op mooie prijzen!

Wat moet je doen? Download onze app en ga in het menu (Android) naar Poules of klik op het tabje Poules als je op een iPhone of iPad werkt. Log in met je lidnummer en de rest wijst zich vanzelf. Als je achter je pc wil meedoen, maak dan gebruik van ajaxlife.poules.nl.

Succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >