Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorspel De Graafschap-uit en meer met onze SV Ajax-poule!

Het is een heerlijke dag om Ajaxsupporter te zijn. Geniet er volop van lieve mensen. De laatste eredivisieronde wordt vanavond in zijn geheel afgewerkt en alle potjes beginnen om 19.30 uur. Jij kunt alle uitslagen voorspellen via onze SV Ajax-poule. Je maakt dan ook nog eens kans op fraaie prijzen, al gaat het vooral om die ene prijs voor Ajax...

15 mei 2019 - 11:04
ajax-pouls-graafschap-1200
Lukt het Tadic om PSV'er De Jong te achterhalen op de topscorerslijst? © Pro Shots

Je hoeft natuurlijk geen Nostradamus te zijn om te voorspellen dat we vanavond foto’s zien van feestende Ajacieden met de kampioensschaal! Toch is er in onze SV Ajax-poule nog genoeg om voor te spelen.

Je kunt ook voor deze laatste speelronde in de eredivisie meedoen met onze Ajaxpoule. Kun jij de uitslag van de kampioenswedstrijd van Ajax juist voorspellen? Als dat je lukt, dan verdien je 15 punten. Als je alleen de winnaar juist hebt ingevuld, krijg je bijvoorbeeld 8 punten.

Je kunt ook nog een doelpuntenmaker aan Ajaxkant kiezen. Wie vervult op dat vlak de hoofdrol tegen De Graafschap? Klaas Jan Huntelaar tegen zijn oude cluppie of toch vooral Dusan Tadic? De Serviër aast op de topscorerstitel en zijn ploeggenoten helpen hem daarbij graag, waar het kan.

Je kunt ook de overige wedstrijden in de laatste ronde voorspellen. Ben jij die voetbalkenner die kan voorspellen hoe PSV in eigen huis eindigt tegen Heracles? De titelstrijd is zo goed als beslist, maar elders in de eredivisie staan nog belangrijke potjes op het programma.

De poule is alleen voor de volwassen leden van SV Ajax (Ajax Life) en je neemt het dus op tegen een hoop andere Ajacieden. Wie uitblinkt in voorspellen, maakt kans op mooie prijzen!

Wat moet je doen? Download onze app en ga in het menu (Android) naar Poules of klik op het tabje Poules als je op een iPhone of iPad werkt. Log in met je lidnummer en de rest wijst zich vanzelf. Als je achter je pc wil meedoen, maak dan gebruik van ajaxlife.poules.nl.

Succes en vooral veel plezier vandaag!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >