Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste Kaarten Actie Ajax - FC Utrecht uitverkocht!

Wil jij de titelstrijd tussen Ajax en PSV van dichtbij meemaken? Dan moet je serieus razendsnel zijn! We hebben weer een fijne Laatste Kaarten Actie voor onze leden van Ajax Jonge Schare. Als lid kun jij naar Ajax - FC Utrecht voor maar 15 euro. Wees snel, want op is op!

03 mei 2019 - 11:00
lka-utrecht-1200
Vorig jaar verloor Ajax nog in eigen huis van Utrecht. Dat moet dit keer echt anders! © Ajax Images

UPDATE: deze Laatste Kaarten Actie is uitverkocht!

Het is belachelijk spannend in de eredivisie, want Ajax en PSV knokken in de laatste fase van de competitie om de landstitel. Nog maar twee wedstrijden te gaan en dan weten we of Ajax de schaal heeft gepakt. Ajax heeft alles in eigen hand en staat op doelsaldo bovenaan, maar er kan serieus nog van alles gebeuren.

Tijdens deze spannende weken kun je er maar beter live bij zijn in het stadion. Dus nu in actie komen kan best een goed plan zijn. Tenminste, als je Ajax zondag 12 mei op Moederdag wilt supporteren wanneer FC Utrecht op bezoek komt in de Johan Cruijff Arena. De aftrap staat geprogrammeerd om 14.30 uur en het is ook gelijk de laatste thuiswedstrijd van ons cluppie dit seizoen.

We doen de tickets in de verkoop onder de noemer Laatste Kaarten Actie. Normaal betaal je ruim 30 euro voor deze kaartjes. De bijbehorende stoeltjes vind je in vak 407 of 409. Het gaat om dertig kaartjes die we op deze manier verkopen. Deze zijn de laatste weken vaak snel verkocht, dus wees echt snel! Zo snel als het licht zou een goed idee zijn!

Omdat de kaartjes zo populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena. Daar ligt dan een envelop met jouw naam erop. Komt allemaal goed!

Ajax had eerder dit seizoen in Utrecht weinig problemen met Utrecht. Het won met liefst 1-3. Toch blijft het oppassen tegen de club uit de Domstad, want vorig jaar verloor Ajax nog in eigen huis met 1-2... Precies dat laatste kan Ajax echt, maar dan ook echt niet gebruiken... 

  • Koop hier je kaarten met korting. Op is op! (UITVERKOCHT)

We herhalen het nog een keer voor de zekerheid: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >