Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: wie stel jij op in de kampioenswedstrijd?

De champagne staat al een paar dagen koud en de schaal is al opgepoetst. Voor wie? Voor Ajax Amsterdam! Erik ten Hag wil het succes-seizoen in stijl afsluiten. Dat wil iedereen. Maar met welke elf namen op het veld?

15 mei 2019 - 10:24
tenhagself-1200-graafschap
Ten Hag gaat de dubbel pakken. Lekker trainer! © Ajax Images

Nog een potje en dan komt een droomseizoen ten einde. En wat een seizoen was het... Waar moet je beginnen? We hebben geen idee, het is te veel, het is te mooi. Laten we eerst maar eens mooi eindigen, dan kijken we later wel terug. Eindigen doen we in Doetinchem. Wat een verhaal.

Wij zijn benieuwd: als jij Ten Hag zou zijn, welke elf namen zet jij dan op het wedstrijdformulier in de kampioenswedstrijd? De trainer verklapte al dat Klaas Jan Huntelaar sowieso speelt. Dat zal ook gelden voor Dusan Tadic, want de Serviër kan topscorer worden.

Sowieso stelde Ten Hag dat hij zijn sterkste elftal op de been brengt tegen De Graafschap. Dat zijn immers ook de spelers die de aanstaande titel bij elkaar hebben gevoetbald. De vraag is alleen of David Neres fit genoeg is om te spelen.

Hoe dan ook willen we jullie in de gelegenheid stellen een eigen formatie in elkaar te zetten. Voor de laatste keer dit seizoen. Dat kan allemaal in onze app. Heb je deze nog niet? Zet ‘m dan snel op je telefoon! Gewoon doen, is leuk!

Ga naar het tabblad ‘de tribune’ en kies de wedstrijd tegen De Graafschap uit, om vervolgens alle spelers richting de juiste positie te slepen en de tactiek te bepalen.  Als je klaar bent, dan is het een kwestie van je opstelling delen via sociale media met de hashtag #tenhagself.

Hoe laat jij Ajax dit keer wél winnen op de Vijverberg? Laat het maar weten!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >