Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: met welke formatie win jij de KNVB-bekerfinale?

De KNVB-bekerfinale voelt voor veel supporters als een tussendoortje. De thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur komt snel dichterbij en eventuele pijntjes liggen op de loer. Spaar jij spelers in de bekerfinale of stuur jij de sterkste formatie het veld op?

04 mei 2019 - 13:56
TenHagsElfBeker
Help jij de trainer een handje? © Ajax Images

Erik ten Hag liet tijdens de persconferentie weten dat er op dit moment geen spelers in het rood zitten, maar het kan zomaar gebeuren dat de trainer besluit om sommige Ajacieden rust te geven met het oog op de Champions League-confrontatie met Tottenham Hotspur.

Zo is Klaas Jan Huntelaar nog altijd hongerig en liet hij in de uitwedstrijd tegen FC Groningen zien nog altijd van grote waarde te zijn. Stel jij ‘The Hunter’ op of zie je toch liever Dusan Tadic op zijn positie?

Verder zijn er ook opties denkbaar waarbij Lasse Schöne plaatsneemt op de bank. Durf jij het aan om te schuiven op het middenveld of hou je liever vast aan automatismen? Ook op de rechtsbackpositie is er weer wat te kiezen. Heeft Noussair Mazraoui of Joël Veltman jouw voorkeur?

Je kunt het ons laten weten door jouw eigen ideale opstelling te maken in onze app. Heb je deze nog niet? Zet ‘m dan snel op je telefoon!

Ga naar het tabblad ‘de tribune’ en kies de wedstrijd tegen Willem II uit, om vervolgens alle spelers richting de juiste positie te slepen en de tactiek te bepalen. Als je klaar bent, dan is het een kwestie van je opstelling delen via sociale media met de hashtag #tenhagself. Wie weet spiekt Ten Hag mee en heeft hij nog wat aan jouw tips!

We zien jullie opstelling graag tegemoet!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >