Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe stuur jij Ajax naar de Champions League-finale?

Is dit Ajax in staat om de Champions League-finale te halen? De spanning is om te snijden en eigenlijk niet te doen. Ajax was aldoor de underdog, maar dat is nu echt voorbij. Misschien kun jij de technische staf van Ajax van advies voorzien. Wie stel jij op in een kolkende Johan Cruijff Arena?

08 mei 2019 - 09:34
ten-hags-elf-spurs-thuis-1200
Als jij mocht meedoen aan bovenstaand gesprek, wat zou je dan adviseren? © Ajax Images

Erik ten Hag kan beschikken over een fitte selectie, al liet hij tijdens de persconferentie in aanloop naar het thuisduel met Tottenham Hotspur weten dat David Neres wat klachten had. Toch lijkt de inzetbaarheid van de Braziliaan geen probleem. Gelukkig maar! Maar speelt hij ook? En de vraag is vooral: zou jij hem laten spelen?

De Braziliaan weet doorgaans wel raad met dit soort wedstrijden en Tottenham blijkt nogal eens kwetsbaar in de omschakeling. Dan is de snelheid van Neres vrij goed bruikbaar. Maar goed, misschien denk jij er anders over!

Hoe jij erover denkt kun je met de wereld delen. Via onze app kun je namelijk je eigen opstelling in elkaar sleutelen en via socials de ether in slingeren. Download of open dus snel onze app en voorzie Ten Hag van een stukje ongevraagd advies!

Ga naar het tabblad ‘de tribune’ en kies de wedstrijd tegen Spurs uit, om vervolgens alle spelers richting de juiste positie te slepen en de tactiek te bepalen. Als je klaar bent, is het een kwestie van je opstelling delen via sociale media met de hashtag #tenhagself.

Wij zijn bijvoorbeeld benieuwd wat je doet met Noussair Mazraoui en Joël Veltman. Maak je een keuze tussen de twee op de positie rechts achterin of posteer je Mazraoui op het middenveld. En als je dat al doet, welke speler haal je er dan uit...? Vragen, vragen, vragen!!

Natuurlijk is de trainer die uiteindelijk de namen op het wedstrijdformulier zet, maar als jij Ten Hag mocht adviseren, wat zou jij dan doen in deze beslissende halve finale…? Wij houden het in elk geval niet meer van de spanning en hopen dat jullie de kalmte beter kunnen bewaren.

Laat maar eens zien met welke ploeg jij vindt dat Ajax moet aantreden in Amsterdam. Wij zijn benieuwd!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >