Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: het moet tegen FC Utrecht, maar met welke elf?

De uitschakeling in de Champions League voelde als een doffe en ellendige dreun. Toch moeten de spelers van Erik ten Hag die teleurstelling parkeren. Wielklem erop en alles. FC Utrecht-thuis wacht zondag alweer en er staat nog een landstitel op het spel. Help jij de trainer met de opstelling?

10 mei 2019 - 20:45
tenhags-elf-utrecht-1200
In Utrecht won Ajax met 1-3 en scoorde Dolberg. Speelt de Deen zondag ook? © Pro Shots

Het is aftellen geblazen. De laatste zware loodjes. Nog twee eredivisiewedstrijden en er kan werkelijk nog van alles gebeuren. En er gebeurde al zo vreselijk veel. Wij vinden het allemaal erg spannend.

Laten we hopen dat Ajax – FC Utrecht niet al te spannend wordt. Het zou voor een ieders gemoed wel zo fijn zijn als het Ajax lukt om verzwakte Utrechtse formatie op afstand te houden en zelf snel tot scoren te komen. Gelijktijdig wordt in Alkmaar het duel tussen AZ en PSV afgewerkt. Het zijn zenuwslopende dagen.

Wij zijn benieuwd hoe je het aanpakt tegen de Domstedelingen. Ga je voor de CL-variant met Dusan Tadic in de spits of zet jij de met zichzelf overhoop liggende Kasper Dolberg er neer? Of zie jij wellicht een rol weggelegd voor Klaas Jan Huntelaar?

Veel hangt natuurlijk ook af van de fitheid van David Neres. De Braziliaan kon tegen Spurs niet spelen, maar hopelijk is hij zondag wel inzetbaar. Het vergroot de mogelijkheden voor Ten Hag, maar ook voor jullie bij het samenstellen van de ideale formatie.

Je kunt ons laten weten hoe jouw ideale opstelling eruit ziet, door deze in elkaar te zetten in onze app. Heb je deze nog niet? Zet ‘m dan snel op je telefoon! Gewoon doen, is leuk!

Ga naar het tabblad ‘de tribune’ en kies de wedstrijd tegen Utrecht uit, om vervolgens alle spelers richting de juiste positie te slepen en de tactiek te bepalen.

Als je klaar bent, dan is het een kwestie van je opstelling delen via sociale media met de hashtag #tenhagself. Je weet nooit of de trainer meekijkt. Wie weet zet je hem per ongeluk op het goede spoor, weer een stapje dichter richting de kampioensschaal.

Kom maar op met jouw opstelling, hup!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >