Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ook spelers Tottenham beleven onrustig nachtje Amsterdam

Als speler van Tottenham Hotspur wil je op de wedstrijddag tegen Ajax graag goed uitgeslapen voor de dag komen. Zeker als het een halve finale van de Champions League betreft. Of dat helemaal gaat lukken, is vooralsnog even de vraag...

08 mei 2019 - 06:20
spurs-1200-nachtrust
Voor spelers Spurs is het te hopen dat er oordopjes beschikbaar waren... © Pro Shots

Wat is er aan de hand? Nou ja, uit beelden op sociale media maken we op dat wat Ajaxsupporters in de nacht van dinsdag op woensdag vuurwerk afstaken voor de deur van hotel Van der Valk. Inderdaad, het spelersonderkomen van Spurs. Even de boel welkom heten, zoals dat heet.

Het was zo’n beetje hetzelfde recept als eerder in aanloop naar de thuiswedstrijden tegen Real Madrid en Juventus. Toen werd ook het nodige lawaai gemaakt voor de spelershotels. Ook ditmaal werd serieus uitgepakt als het gaat om het volume van de knallen.

We hebben geen idee of Jan Vertonghen, Toby Alderweireld of Christian Eriksen er veel last van hebben gehad, maar de bedoeling was duidelijk om de nachtrust van de Tottenham-spelers te verstoren door hen te trakteren op de nodige vuurwerkknallen.

En knallen waren het, zo blijkt uit onderstaande beelden. Je moet flinke oordopjes hebben om daar doorheen te slapen, al kunnen we ons voorstellen dat ze daar bij Spurs op voorbereid waren.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MATCHDAY!!! Tottenham welcome to Amsterdam ❌ ❌ ❌ #ajax #fside #amsterdam #fside76 #fsideisnietmakkelijk credit: @amsterdamdefenceforce

Een bericht gedeeld door F-SIDE (@fside) op

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >