Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Mannetjes van de radio en Sierd weer goed in vorm in Londen!

Na een 0-1-overwinning op bezoek bij Tottenham Hotspur maakt Ajax nog altijd kans op de finale van de Champions League. Dat is ongelooflijk, maar de mannen van Erik ten Hag zijn er echt nog niet. Toch is het genieten van het enthousiasme dat Ajax losmaakt. Ook op radio en televisie.

01 mei 2019 - 13:27
beek-spurs-1200
De goal van Donny werd flink bejubeld op radio en kijkbuis! © Ajax Images

Ajax is heet. Bloedheet zelfs. De eerste van twee wedstrijden tegen Spurs werd in totaal door 4.174.000 mensen bekeken op de Nederlandse kijkbuis. Nooit eerder keken zo veel mensen naar een wedstrijd van een Nederlandse club, zo berekende de Stichting KijkOnderzoek. Het is allemaal wat.

Als tv-kijker kon je dit keer kiezen, want zowel Veronica als Ziggo bracht de halve finale op het open net. Bij de hoofdsponsor van Ajax verzorgde Sierd de Vos weer het verslag. Je houdt er van of niet, maar zijn enthousiasme is fijn. Dit keer werden er geen moeders van spelers bedankt, maar de goal van Donny werd wel op zijn Sierds becommentarieerd.

Niet alleen op televisie, ook op NPO Radio 1 was het wederom een feestje om Ajax te volgen. Arman Avsaroglu en Andy Houtkamp gingen voor de zoveelste keer dit seizoen uit hun dak en slingerden hun emoties zonder rem erop de ether in. Als je in de auto zit met dit doldwaze duo op de achtergrond, dan is het misschien beter om je voertuig even aan de kant te zetten.

Nog even nagenieten? Check dan de hoogtepunten hieronder!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >