Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kijktip: Ten Hag te gast bij Natafelen

Het seizoen is voorbij en we genieten nog altijd met volle teugen na. Toch is de rust waarin we ons nu bevinden even wennen. Gelukkig kunnen we je een onvervalste kijktip aanbieden. Erik ten Hag is maandagavond te gast bij het Fox Sports-programma Natafelen om terug te blikken op het successeizoen van Ajax.

27 mei 2019 - 09:47
ten-hag-tip-1200
Ten Hag is te gast bij Natafelen om terug te blikken op het successeizoen. © Ajax Images

Aan de gesprekstafel van Kees Jansma kijkt de trainer van Ajax terug op het afgelopen successeizoen, terwijl ook Kenneth Perez aanschuift om zich in het gesprek te mengen. De uitzending is live te zien op Fox Sports 1 en als je zorgt dat je televisie om 22.00 uur aanstaat, dan ben je precies op tijd.

Aan het begin van het seizoen kreeg Ten Hag aan dezelfde gesprekstafel nog de nodige hoon over zich heen, maar gedurende het seizoen moest menig aangeschoven journalist zijn mening bijstellen. Dat was voor de één wat lastiger, dan voor de ander. 

Het is hoe dan ook interessant om een aflevering van Natafelen te bekijken waarin dit keer niet over de trainer wordt gesproken, maar met de trainer. Het zal natuurlijk gaan over hoe hij de spelersgroep uiteindelijk voor zich wist te winnen, over de successen, de druk, de kritieken, maar vast ook over het volgende seizoen.

Ten Hag gaf eerder al aan dat het niet reëel is om zomaar te verwachten dat Ajax weer zo boven zichzelf uitstijgt, zeker na het vertrek van Frenkie de Jong en mogelijk spelers als Matthijs de Ligt en Hakim Ziyech. De trainer zal heus niet alleen omkijken, maar ook al het vizier op de volgende voetbaljaargang richten.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >