Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

JC Arena zoekt gidsen voor rondleidingen bij stadiontours!

Lijkt het jou gaaf om bezoekers, kinderen en toeristen uit binnen- en buitenland alles te vertellen over ons mooie stadion? Nou, dan moet je even doorlezen, want de Johan Cruijff Arena zoekt enthousiaste gidsen die stadiontours willen begeleiden.

10 mei 2019 - 11:12
rondleiding-arena-1200
Als stadiongids bezorg je supporters jong en oud een toffe ervaring! © Pro Shots

Het stadion organiseert dagelijks minimaal acht stadiontours voor mensen die graag het Ajaxstadion willen bewonderen. Als gids ben jij verantwoordelijk voor het rondleiden van bezoekers, jong en oud, en bezorg je deze mensen een toffe ervaring. 

Jij leidt bezoekers langs mooie plekken, zoals pers- en kleedkamer, de galery of fame en de dug-outs langs het veld. Daarbij maak jij de stadiontour voor mensen extra bijzonder door ze alle toffe weetjes te vertellen over wat ze zien.

Je moet dus communicatief sterk en gastvriendelijk zijn. Ook is feeling met Ajax logischerwijs handig en spreek je een aardig woordje Engels.

Lijkt het jou wel wat om de Johan Cruijff Arena te vertegenwoordigen? Check dan snel de volledige vacaturetekst op de website van de Arena.

Goed om te weten: de Arena organiseert donderdag 23 mei een heuse opleidingsavond. De mensen die zich aanmelden om tours te willen begeleiden, krijgen een uitnodiging. Tijdens de vond wordt meer verteld over wat er precies van je wordt verwacht en het is sowieso leuk om even kennis met elkaar te maken. Uit die groep selecteert de Arena nieuwe gidsen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >