Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Jarig SV Ajax organiseert nieuwe kaartenjacht voor Ajax - Spurs!

We hebben er al best wat vragen over gekregen en hier volgt hardop het officiële antwoord. Ja, er komt een nieuwe editie van kaartenjacht! Het jarige SV Ajax geeft dinsdag 7 mei tien setjes kaarten weg voor Ajax - Tottenham Hotspur. Dat doen we wederom op tien verschillende locaties kriskras door Nederland!

03 mei 2019 - 12:29
kaartenjachtspurscar
We verklappen verder nog niets... Tot dinsdag! © Pro Shots

De return tussen Ajax en Spurs is al een paar dagen uitverkocht en dat is natuurlijk geen verrassing. Iedere Ajacied wil woensdag 8 mei (aftrap 21.00 uur) graag van de partij zijn als Ajax zich probeert te kwalificeren voor de finale van de Champions League. De uitgangspositie is alvast goed, want we beginnen op 1-0.

Wij hebben zoals bij iedere Europese thuiswedstrijd tien setjes kaarten te verloten, maar we pakken het opnieuw iets anders aan dan je misschien bent gewend. Niks formuliertje invullen en dan loten... Nee, je zult zelf in actie moeten komen! En je doet er verstandig aan om dinsdag alvast te omcirkelen in je agenda.

We versturen dinsdag zowel in de ochtend als in de middag tegelijkertijd vijf hints. Iedere hint staat voor een locatie ergens in Nederland. Het gaat dus om twee maal vijf locaties, tegelijkertijd! Op die locaties is een medewerker van SV Ajax – in bezit van een Champions League-badge – aanwezig. Spot jij de medewerker? Spreek hem of haar aan en je maakt kans op een setje kaarten voor Ajax - Spurs.

Wij vieren dinsdag onze 27e verjaardag en wie jarig is, die trakteert. Vandaar! We dienen ter plekke bewijs te hebben van je lidmaatschap. Zorg ervoor dat je je clubcard in je portemonnee steekt en meeneemt, evenals een legitimatiebewijs. Pietje kan niet met de clubcard van Klaasje komen aanzetten. Als Pietje kaartjes wil voor Ajax - Spurs, dan moet Pietje zelf naar de betreffende locatie komen.

Als je recent lid bent geworden en als je nog niet in bezit bent van de clubcard, willen we graag de welkomstmail zien in combinatie met een legitimatiebewijs. Leden van de Ajax Kids Club zijn uitgesloten van deelname, de winnaars moeten 12 jaar of ouder zijn. De winnaars van de vorige kaartenjacht, rond Ajax - Juventus, zijn ook uitgesloten van deelname.

Als meerdere kandidaten zich tegelijkertijd op de locatie melden, wordt de winnaar bepaald aan de hand van een benaderingsvraag. Dit klinkt misschien een beetje formeel allemaal, maar we willen graag dat de kaartjes bij de juiste Ajacied terechtkomen. Logisch, toch?

Tenslotte nog even voor de duidelijkheid: de winnaar krijgt niet ter plekke direct de kaartjes overhandigd. Dit gebeurt pas op de wedstrijddag.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >