Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie opstappen De Graafschap-uit

Het is tijd voor de laatste wedstrijd van het seizoen. Aan de ene kant is het onwijs jammer dat het spectaculaire Ajax zijn laatste potje van 2018/2019 gaat voetballen, aan de andere kant zijn we nog maar negentig minuten verwijderd van de schaal. Er zijn 550 Ajacieden welkom in het uitvak van De Graafschap - Ajax.

14 mei 2019 - 18:23
opstappengraajacar
We doken voor De Graafschap-uit toch echt nog even diep het archief in. © Ajax Images

Pfoe, De Graafschap-uit... Dat brengt even een portie nare herinneringen boven, maar het idee is dat we deze kater woensdag dubbel en dwars wegspoelen. De uitgangspositie is nog beter dan op die desastreus verlopen 34ste speeldag dan in het voorjaar van 2016.

Ajax bleef toen steken op 1-1 en raakte alles kwijt, maar dit keer staan de sterren nog een flink stuk gunstiger. De Ajacieden zijn al officieus kampioen. Dit alles dankzij een voorsprong van drie punten en een doelsaldo dat veertien treffers beter is dan dat van PSV.

Het is nog niet helemaal beslist, maar wel bijna. De 550 Ajacieden die een kaartje hebben weten te scoren voor De Graafschap-uit (aftrap 19.30 uur) mogen zich gelukkig prijzen. Zorg wel dat je je houdt aan de afgesproken vertrektijden, want Doetinchem wordt een onneembare vesting.

Er is sprake van een verplichte buscombi, dus de mogelijkheden zijn sowieso beperkt. Instappen kan tussen 15.30 en 16.00 uur bij ingang Noord B van de Johan Cruijff Arena. Klinkt dit jou een beetje vroeg in de oren? Bedenk dat er op de A1 vaak files staan en dat je niet te laat wilt komen.

Als je met de auto richting JC Arena komt, kun je gratis parkeren bij Borchland. Het is eventjes tien minuten lopen, maar je kunt dan tenminste je parkeergeld op zak houden. Hou het terrein alleen wel netjes, zodat we er hopelijk volgend seizoen ook weer gebruik van kunnen maken.

Als je gebruik maakt van alternatief busvervoer, check dan je e-mail voor vertrektijden op maat. Rest ons verder nog iets? Nee, behalve jullie veel plezier te wensen! Geniet ervan, het zijn bijzondere tijden!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >