Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Grootste entrada Ajax ooit voorafgaand aan halve finale Champions League!

We staan op de drempel van mooie dingen. Heel mooie dingen zelfs, want Ajax speelt woensdagavond voor een plek in de finale van de Champions League. Het is bijna niet te bevatten, maar bij zo’n bijzondere aangelegenheid hoort uiteraard een voorafje....

07 mei 2019 - 16:28
grootste-entrada-1200
Wij hebben zin in morgen. Jullie ook? © De Brouwer

Dit voorafje gaat er komen in de vorm van een entrada, volgens de F-side zelfs de grootste ooit. Dat belooft dus wat! Lekker zingen, springen en juichen voor Ajax Amsterdam!

Dat levert mooie dingen op. Mooie beelden ook vooral, die regelmatig via sociale media bij de spelers terecht komen. Wij begrepen al eens van Dani de Wit dat de entrada in Madrid zorgde voor extra krachten in de kleedkamer.

De entrada begint om 19.00 uur en vindt plaats op het Arenapark. Dat is volgens gemeente en autoriteiten de beste locatie, zeker omdat er een verbouwing gaande is aan de zuidkant van het stadion. Op het Arenapark is ruimte genoeg, zo is de logische gedachte. Om die reden is er ook voor gekozen om de bijeenkomst niet voor de hoofdingang van het stadion te organiseren.

We herinneren ons allemaal nog de vorige entrada bij Juve-thuis, die werd ontsierd door hard ingrijpen van de politie. Wij gaan ervan uit dat het op dit vlak nu veel beter gaat. De verschillende partijen hebben daarover ook goed overleg met elkaar gevoerd.

Om de kat niet op het spek te binden, verzoeken we iedereen dan ook om vuurwerk dit keer thuis te laten.

Oh ja, supporters wordt gevraagd om direct na afloop de Arena in te gaan. De reden daarvoor is heel simpel: het stadion moet al vroeg tjokvol zitten, zodat de spelers zich al bij de warming-up gesteund voelen door een volle bak. 

We hopen op een legendarische avond, eentje waarop geschiedenis wordt geschreven.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >