Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Geen huldiging van Ajax na eventuele winst KNVB-beker

Het gaat vanaf nu om de prijzen! En Ajax ligt nog steeds op koers voor diverse prijzen: drie stuks maar liefst. Mede vanwege dit drukke schema volgt er geen huldiging als Ajax er zondag eindelijk weer eens in slaagt om een prijs te pakken.

02 mei 2019 - 17:28
geenhuldigingcar
Het wordt zondag hetzelfde recept als tijdens Europese avondjes. © Pro Shots

Als Ajax weer eens wat zilverwaar meeneemt terug naar Amsterdam wordt er eerst in De Kuip met de meegereisde supporters natuurlijk een feestje gevierd, maar verder? Verder niets. Dit heeft onder meer te maken met de return tegen Tottenham Hotspur, die alweer snel aanstaande is. Lees meer bij AT5.

Ajax gaat woensdag op voor een plek in de finale van de Champions League. Het begint in eigen huis met een 1-0-voorsprong. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, wordt daarna de eredivisie vervolgd. De Ajacieden moeten in de laatste twee speelronden de koppositie vast zien te houden.

Als er nog twee driepunters worden gescoord, is Ajax kampioen. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar het is wel zo. De drukke weken die in het verschiet liggen, zorgen er in ieder geval voor dat een huldiging als bekerwinnaar nu geen optie is.

Hopelijk volgt er over een paar weken alsnog een huldiging om het pakken van een (tweede) prijs vieren. Het schiet natuurlijk ook niet op om na het seizoen nog blij te lopen wezen vanwege bekerwinst, als je uiteindelijk naast twee andere prijzen grijpt.

Op grote schermen in de stad hoef je zondag ook al niet te rekenen. We hopen dat die op een later moment worden opgehangen, bijvoorbeeld omdat Ajax aantreedt in de finale van de Champions League. Het zijn nu allemaal nog slechts voorbeschouwende bespiegelingen.

Beter wordt de slotfase van het seizoen net zo tof als de lange aanloop en kunnen we vroeg of laat – liever laat – ergens een mooi feestje vieren!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >