Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Frenkie kruipt bij amateurclub even in rol van assistent-trainer

Frenkie de Jong zorgde zo'n beetje het hele seizoen lang voor verrassingen, maar had er nog eentje extra in petto. Frenkie liet zich woensdag zien op de velden van ASV Arkel en assisteerde de vaste trainers van de leeftijdsgroep Onder 13.

23 mei 2019 - 11:23
frenkiearkelverrassingcar
Het schijnt dat de jeugd van Arkel om wat extra blessuretijd vroeg! © Pro Shots

Diverse Ajacieden koesteren nog altijd nauwe banden met hun oude amateurcluppie, waar het lang geleden allemaal begon. We weten dat Donny van de Beek nog altijd kind aan huis is bij Veensche Boys, terwijl Frenkie nog altijd graag in Arkel vertoeft.

De meeste bezoeken aan Arkel staan in het teken van familiebezoek, maar Frenkie had woensdag een uurtje over. Vaste trainers Youri de Jong – inderdaad broertje van! – en Nik de Bruin werden vergezeld door een derde trainer en die was wel heel erg bekend: Frenkie!

De spelers van Arkel onder 13 vonden het natuurlijk fantastisch om training te krijgen van Frenkie en het werd nog mooier toen de nu nog Ajacied zelfs besloot om een balletje mee te trappen. Dat was natuurlijk nog niet alles, want een fotootje of handtekening was zo gescoord!

Het was misschien wel een van de laatste keren dat Frenkie tijd kon vrijmaken om een balletje te trappen, want hij vertrekt komende zomer naar FC Barcelona. En even op en neer gaan om je broertje te assisteren op sportpark Schoonzigt wordt dan een stuk lastiger!

https://twitter.com/asvarkel/status/1131276677051498497

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >