Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Climax titelrace tussen Ajax O19 en Feyenoord O19 live op Youtube!

Het is helaas alleen voor select gezelschap mogelijk om de kampioenskraker tussen Ajax onder 19 en Feyenoord onder 19 echt bij te wonen. Maar er is gelukkig een alternatief! De wedstrijd tussen de grootste talenten van beide clubs wordt uitgezonden op Youtube. De aftrap is om 14.30 uur.

25 mei 2019 - 09:56

Dankzij een doelpunt van de vijftienjarige Naci Ünüvar in de 92ste minuut maakt Ajax onder 19 nog steeds kans om kampioen te worden. De mannen van John Heitinga bleven dankzij die winnende goal nipt aan de goede kant van de score tegen Sparta onder 19: het werd 1-2.

De opdracht voor Ajax onder 19 is zaterdag duidelijk: winnen! Alleen dan wordt het kampioen, want bij ieder ander resultaat gaat het kampioensschaaltje mee in de bus naar Rotterdam. De Feyenoorders verzamelden in de kampioensronde tot dusver een puntje meer.

Je hebt wellicht al meegekregen dat er van kaartverkoop voor dit beslissingsduel geen sprake was. Er is een select gezelschap van supporters aanwezig, maar de verdeling van de beschikbare kaarten ging op uitnodiging. De Toekomst is zaterdagmiddag dus zeker niet vol en dat is jammer, ook omdat het een mooie middag lijkt te worden om een potje voetbal bij te wonen.

We moeten het helaas doen met een streampje. Zo kun je ondertussen nog steeds genieten van een hopelijk stralende dag, dat gelukkig wel. Het Youtube-kanaal van Ajax neemt de verspreiding van wedstrijdbeelden op zich. De aftrap is om 14.30 uur, dus als je rond die tijd de stream aan slingert dan zit je geramd.

https://www.youtube.com/watch?v=S3SoQ7PMaJI

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >