Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Beleefde jij Spurs-uit in Londen? Vul de enquête in!

We zijn het in de euforie na Juventus-uit een beetje vergeten, maar na het juichen met de rem erop in Londen kunnen we een stukkie helderder nadenken. En daarom stippen we graag iets belangrijks aan. Het is weer tijd voor een enquete over het bezoeken van een Europese uitwedstrijd!

03 mei 2019 - 10:21
enquetespurscar
We uitvak beleefde in Londen een opperbeste awayday. © De Brouwer

Ajax hield dinsdag na een puike wedstrijd een 0-1-overwinning over aan het bezoek aan Tottenham Hotspur, zoals 2976 Ajacieden mooie herinneringen meenemen vanuit het uitvak. Als jij van de partij was in het nieuwe stadion van Spurs is het tijd om van je te laten horen.

Grote kans dat je dit seizoen vaker bij een Europese uitwedstrijd bent geweest, grote kans dat je eerder dit seizoen ook al een enquête hebt ingevuld. Het is allemaal voor de goede zaak! Weet je waarom? Omdat de vragenlijst is opgesteld door FSE.

Football Supporters Europe (FSE) is de belangenbehartiger van voetbalsupporters op Europees niveau en onderhoudt op dit vlak nauwe banden met de Uefa. De leden zijn verspreid over veertig landen. Ook de Supportersvereniging Ajax is lid.

Het tripje naar Londen verliep behoorlijk voorspoedig en van de vriendelijkheid van de stewards bij Spurs kunnen veel clubs nog iets leren. Dit alles kun je doorgeven via de enquête van FSE. Als nu blijkt dat Spurs inderdaad netjes scoort, dan kan er gekeken worden wat er in Londen nu zo goed gaat. Andere clubs kunnen daar dan dingen van leren bij de ontvangst van supporters.

Het is daarom niet zomaar dat we vragen om FSE te helpen en van input te voorzien. We hebben er tijdens toekomstige Europese tripjes zelf misschien iets aan, maar je helpt er ook een ander mee. Alles voor de goede zaak toch?! We zouden het leuk vinden als de meerderheid van 2976 Ajacieden de moeite neemt om de enquête in te vullen.

Neem er even rustig de tijd voor, want de vragenlijst is behoorlijk uitgebreid. Het begint met enkele algemene zaken, maar daarna wordt echt ingezoomd op de gang van zaken bij Spurs - Ajax. Als je trouwens nog dingen vindt van Juventus-uit, kun je die vragenlijst natuurlijk ook nog invullen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >