Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Bekermuntjes voor consumpties in De Kuip bij bekerfinale

De spelers van Ajax worden zondag door volle treinen en bussen achterna gereisd. Als Ajaxsupporter wil je bij aankomst bij De Kuip graag wat eten of drinken, kunnen we ons zo voorstellen. Daarvoor moet je speciale muntjes kopen.

04 mei 2019 - 12:30
muntjes-1200
Muntjes kosten drie euro en zijn contant en met PIN af te rekenen. © B. Martens

Op de website van de KNVB lezen we dat er speciale KNVB bekerfinalemuntjes gebruikt worden in De Kuip om eten en drinken te kunnen nuttigen. Deze muntjes kun je in het stadion op verschillende punten aanschaffen. Je kunt zowel contant als met PIN betalen.

Een muntje gaat over de toonbank voor drie euro. Mocht je muntjes overhouden, dan kun je deze na de wedstrijd weer inleveren bij de kassa’s. De reguliere Feyenoord-muntjes zijn niet geldig tijdens de bekerfinale, maar we zien ook geen enkele reden dat je die in bezit zou hebben.

We lezen verder dat er koffie, thee, bier en verschillende frisdranken worden geschonken. De tappunten zijn geopend vanaf het moment dat de stadionpoorten opengaan.

Rond 17.00 uur gaat de tap even dicht. De reden hiervoor is dat op dat moment het programma in het stadion begint. De organisatie wil dan graag dat bezoekers een plekje op de eerste of tweede ring opzoeken. Ongeveer tien minuten voor rust gaan de taps weer open en blijven dan ook open.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >