Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Life 19: Wij zijn de beste!

Ajax pakte in een uniek seizoen de dubbel en strandde op de drempel van de Champions Leaguefinale. Miljoenen voetbalfans wereldwijd sloten onze club in hun hart. Een prestatie om trots op te zijn en we kijken graag terug in Ajax Life 19!

24 mei 2019 - 08:53
ajax-life-19-cover-1200
Aan de kop is niks gelogen! © Ajax Life

Maandenlange lofuitingen werden verzilverd. Ajax pakte voor de negende keer in zijn clubhistorie de dubbel en – net zo belangrijk – wist in dit onverwacht succesvolle seizoen de nieuwe generatie supporters aan zich te binden.

We kijken in onze nieuwe krant (de een-na-laatste van dit seizoen) terug op het grote feest. Het waren de dagen van nummer 34. Het aantal titels, maar ook het rugnummer van Abdelhak Nouri. De Ajacied stond logischerwijs centraal bij alle festiviteiten.

Ook gaan we in gesprek met Dusan Tadic, die zijn beste seizoen ooit beleefde. De Serviër bereikte in zijn eerste seizoen alle doelstellingen die hem afgelopen zomer naar Ajax dirigeerden. “We hadden het verdiend om de finale van de Champions League te spelen,” stelt Tadic in een uitgebreid interview dat we met hem hadden.

Ook kijken we nog eens om naar de gewonnen KNVB-bekerfinale. Ajax won deze met 4-0 van Willem II. Reden voor een heerlijk feestje, zeker ook in het speciale kindervak in De Kuip. Vijfhonderd Ajax Kids Clubleden stapten in een kindertrein om de eindstrijd bij te wonen. “Mooi om je kind te zien genieten,” tikken we op uit de mond van een van de vele Ajaxvaders.

“Heres op die flank als David Neres.” De Ajaxhit van rapper Sevn Alias kan jullie niet ontgaan zijn. We zagen de flankspeler er al uitgebreid op swingen. Menno Pot duikt in de geschiedenis van Ajaxhits en dan met name het nummer ‘Herres’, een ode aan zijn club, in officiële samenwerking met Ajax.

Ajax Life 19 valt vanaf vrijdag 24 mei bij onze leden op de deurmat.

Onze krant (volgend jaar magazine) wordt alleen opgestuurd naar leden van de Supportersvereniging Ajax en is dus niet te koop in de winkel. Wil je het magazine als lid van Ajax Life of Ajax Jonge Schare volgend jaar ontvangen? Sluit je dan snel aan bij Supportersvereniging Ajax.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >