Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax breekt alle records: 35.000 supporters op wachtlijst voor SCC!

Ajax is hip, Ajax is hot en Ajax verpulvert alle records. Het prachtige seizoen 2018/2019 heeft ervoor gezorgd dat club en supporters meer dan ooit naar elkaar zijn toegegroeid en dat zie je terug in allerlei cijfers. Zo staan er maar liefst 35.000 supporters op de wachtlijst voor een seizoenkaart!

25 mei 2019 - 09:39
ajaxbreektrecordscar
Ook het nieuwe uitshirt breekt alle records! © Pro Shots

Als je op dit moment iets becijfert dat met Ajax te maken heeft, is de kans groot dat je een nieuw record kunt noteren. Alle grafieken die je momenteel op de club loslaat, schieten door het dak. Iedereen die iets voor Ajax voelt, wil erbij horen en alles van dichtbij meemaken.

Zo kan het gebeuren dat de wachtlijst voor een seizoenkaart op dit moment bestaat uit maar liefst 35.000 Ajacieden. Verreweg de meeste clubs in de eredivisie hebben niet eens zo'n groot stadion. Het geeft eens te meer aan hoezeer Ajax leeft. Helaas voor de wachtenden is er van een leegloop op de tribunes geen enkele sprake. Sterker nog, zo'n beetje iedereen verlengt!

Er zijn nog vrijwel geen opzeggingen binnen. De verwachting bij Ajax is dat zo'n 98 procent van de seizoenkaarthouders besluit om te verlengen. Dit betekent dat er hooguit een paar honderd stoelen vrijkomen, simpelweg omdat supporters volgend seizoen ook weer willen smullen van prachtig voetbal. Ook daarvoor lijken de seinen op groen te staan.

Er staan niet alleen potentiële seizoenkaarthouders in de wachtrij, op het gebied van business seats moet Ajax ook al 'nee' verkopen. Vol is vol en op de hoofdtribune zijn evenmin opzeggingen. De wachtlijst voor business seats is al door de teller van driehonderd en groeit met de dag.

Ook de diverse fanshops hebben het ongelooflijk druk. Zowel bij de Johan Cruijff Arena, in de Kalverstraat als digitaal vliegen de nieuwe tenues de deur uit. De shirtverkoop breekt alle records. Het vorige record betrof de introductie van het nieuwe thuisshirt waarin de Europa League-finale werd gespeeld, maar er is nu echt geen houden meer aan. Het nieuwe uitshirt duikt ook overal op.

Records worden verpulverd, er worden deze weken hoeveelheden Ajaxshirts verkocht die de club en sponsor Adidas nog nooit hebben meegemaakt. Kortom, sla je slag! We hebben tegen het einde van vorig seizoen gemerkt dat maten waren uitverkocht en rekken leegraakten. Je kunt maar beter het zekere voor het onzekere nemen voordat je weer misgrijpt.

Overigens krijgen leden van SV Ajax 10 procent korting op hun aankopen in de fanshop, net als voorrang bij de kaartverkoop, dus sluit je aan en geniet van de voordelen. Ook wij bij SV Ajax breken trouwens records. Daarover op een later moment meer.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >