Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Word mascotte bij Ajax - FC Utrecht!

Onze Lucky kan jouw hulp bij Ajax - FC Utrecht goed gebruiken! De Ajaxlynx wil dan graag met een Dribbelaartje het veld op, maar hij zoekt ook nog zes Ajax Kids Clubleden die het tof vinden met een speler van Ajax mee het veld op te lopen.

23 april 2019 - 11:43
ajax-utrecht-mascotte-1200

De wedstrijd tegen Utrecht wordt zondag 12 mei om 14.30 uur gespeeld. Precies, op Moederdag dus! Via onze prijsvraag kun je op die dag een plek als spelersmascotte winnen, maar we willen wel met je afspreken dat je die ochtend eerst je moeder trakteert op een lekker ontbijtje op bed. Afgesproken? Mooi!

Ajax staat bovenaan, maar is natuurlijk nog niet van PSV af. Misschien kun jij de spelers vanuit de spelerstunnel succes wensen. Lijkt het jou gaaf om eens mee te maken hoe het is om mascotte bij Ajax te zijn? Lees dan snel door en doe mee aan onze prijsvraag.

We hebben weer plek voor zes leden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die zich vlak voor de wedstrijd mogen verzamelen in de spelerstunnel. Dat is natuurlijk heel spannend, want vanuit de tunnel loop je dan het veld op en krijg ook jij een groot applaus van het publiek.

Onder de Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) verloten we één mascotteplek. Dat jongetje of meisje gaat met onze Lucky het veld op. Wil jij ook mascotte zijn? Geef dan het goede antwoord op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 28 april meedoen. Daarna krijgen de winnaartjes een mail.

Oh, enne, als je wint, dan krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd, één voor jezelf en één voor je begeleider. Ook krijg je een echt mascotte-diploma mee naar huis!

Prijsvraag: Kun jij twee spelers van FC Utrecht noemen die ook voor Ajax voetbalden?

[gravityform id="283" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >