Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Word jij mascotte bij De Graafschap - Ajax?

Heb jij al wat te doen op zondag 28 april? Nee? Mooi, want wij zoeken Ajax Kids Clubleden die dan met ons mee willen naar Doetinchem. Als mascotte!

08 april 2019 - 13:43
mascotte-graaja-1200

Eerder dit seizoen won Ajax in de Johan Cruijff Arena met 8-0 nog makkelijk van De Graafschap. In de uitwedstrijd heeft Ajax het soms een stuk lastiger, maar er moet gewonnen worden. Tenminste, als Ajax kampioen wil worden. Wie weet kun jij de Ajacieden als mascotte nog succes wensen in de spelerstunnel? 

De wedstrijd in Doetinchem wordt dus gespeeld op zondag 28 april (aftrap 14.30 uur). Zoals altijd zoeken we weer mascottes die graag met ons mee willen. We zoeken elf leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6-11 jaar) die er maar wat graag bij zijn in het stadion van De Graafschap!

Zodra de wedstrijd begint, heb jij je werk al gedaan. Dan zit jij lekker met je begeleider op de tribune om de wedstrijd te bekijken. Hopelijk doen de spelers flink hun best, zeker nu PSV op de tweede plek staat. 

Om kans te maken met een Ajaxspeler aan de hand het veld op te lopen moet je nog wel even een goed antwoord geven op de vraag hieronder. Meedoen kan tot en met zondag 14 april. De winnaars krijgen een mailtje.

Prijsvraag: Eerder dit seizoen won Ajax met 8-0 van De Graafschap. Welke twee Ajacieden maakten een hattrick?

Wil jij ook meedoen aan onze prijsvragen? Word dan lid van de Ajax Kids Club. Tot einde van dit seizoen kun je al lid worden vanaf 5 euro.

[gravityform id="275" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >