Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win retourticket en vlieg heen en weer naar Turijn!

Het uitvak van Juve is uitverkocht en dus wordt Ajax tegen Juventus gesteund door 2100 Ajacieden! Voor Juve-uit hebben we een heerlijke prijsvraag, want we mogen twee setjes vliegtickets weggeven!

03 april 2019 - 12:09
vliegtickets-1200

The Aviation Factory verzorgt een directe vlucht naar Turijn en weer terug. Precies voor die retourvlucht mogen wij twee keer twee vliegtickets weggeven aan leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare. Een andere voorwaarde is dat je al in het bezit bent van een aankoopbewijs voor Juve-uit.

Wat je moet doen om de vliegtickets te winnen? Een juist antwoord geven op de lastminute prijsvraag hieronder. Je hebt tot en met donderdag 4 april, 16.00 uur de tijd om jouw antwoord in te sturen.

Het idee is om dinsdag 16 april om 08.00 uur te vertrekken vanaf Schiphol en een dag later om 10.30 uur terug te keren naar Amsterdam. De vluchttijd in een toestel van Transavia bedraagt een kleine twee uur.

Wil je - even helemaal los van deze prijsvraag - gewoon boeken? Dat kan ook! Een retourvlucht kost 375 euro. Let wel: dat is puur voor de vlucht.

Een kaartje voor Juventus - Ajax is niet inbegrepen en ook hotel en transfer richting stad en vliegveld moet je zelf verzorgen.

Let op: als je de vliegreis eenmaal hebt besteld, is annuleren niet meer mogelijk. Als je de vlucht wilt vastleggen, let dan op dat bij het boeken jouw ingevulde gegevens correct zijn. Dat is van groot belang!

Het is ook goed om te weten dat het ticket dat je na het boeken ontvangt geen e-ticket is. Je kunt ook niet online inchecken. Je moet het gemailde ticket als bevestiging meenemen naar Schiphol, plus een geldig paspoort of ID-bewijs.

De incheckbalies worden vervolgens de avond voor vertrek via Schiphol.nl openbaar gemaakt. Hier krijg je op vertoon van jouw paspoort of ID-bewijs een boarding pass.

Prijsvraag: Welke Ajacied maakte in 2010 in de toen nog Amsterdam Arena de openingstreffer tegen Juventus (Europa League)?

[gravityform id="270" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >